Sfeerimpressie VIV Open Dagen 10 oktober 2019

Op de laatste avond openden Rusink Interieur, Svedex, Kupan, Ter Horst Groep, Bielheimerbeek en Van Raam hun deuren. Een vol programma met opnieuw veel bezoekers. Naderhand stonden we in een bomvolle Gesinkschure voor een gezellige afsluiting van 4 succesvolle dagen. Waarvoor dank! Een sfeerimpressie:

Afbeelding: Svedex-3

Rusink Interieur

Veel bezoekers reden graag een stukje verder om Rusink Interieur, net buiten Varsseveld, te bekijken. Rusink Interieur ontwerpt, produceert en monteert nieuwe inrichtingen voor particulieren en bedrijven. Vanuit hun eigen, nét vernieuwde en sfeervol ingerichte kantoor, liepen we zo de werkplaats in, waar de medewerkers een mooi inkijkje gaven in het vakmanschap van een interieurbouwer.

Rusink InterieurRusink InterieurRusink InterieurRusink Interieur

Svedex

Aan de hand van een een route waarin het hele proces van onbewerkt hout tot stijlvolle binnendeur per stap beschreven werd, liepen we als bezoeker door de grote hallen van Svedex. Heel mooi om te zien en nog groter dan menig bezoeker had verwacht! 

SvedexSvedexSvedexSvedex

Kupan

Ongemerkt komen we de producten van Kupan regelmatig tegen. Daar kom je als bezoeker al snel achter als je de verschillende hallen en de showroom doorloopt. Van sanitaire wanden, lockers en wastableaus tot banken en garderobe, dit wordt 'gewoon' in Varsseveld (op maat) gemaakt! 

KupanKupanKupanKupan

Ter Horst Group

Van veraf zagen we de zwaailampen van de verschillende wagens uit het opgestelde wagenpark van Ter Horst al 'zwaaien'. Eenmaal op het terrein wordt zichtbaar waar ons afval terechtkomt. Glas, ijzer, hout aluminium enzovoort; alles wordt, eenmaal gestort, met bijvoorbeeld grote kranen en grijpes gesorteerd. 

Ter Horst GroupTer Horst GroupTer Horst GroupTer Horst Group

Bielheimerbeek

Wassen, strijken, vouwen in het kwadraat! Bielheimerbeek is een hypermoderne wasserij. Met behulp van grote wasmachines en volgens geautomatiseerde processen leveren zij voornamelijk bedrijfskleding en horecalinnen uiteindelijk weer schoon af bij klanten in Nederland en Duitsland. 

BielheimerbeekBielheimerbeekBielheimerbeekBielheimerbeek

Van Raam

Er was veel belangstelling voor het gloednieuwe, net geopende pand van Van Raam. Dat bleek al snel uit de rij bezoekers voor de ingang. Het wachten werd beloond met een kijkje in de fabriek, waar Van Raam hun unieke aangepaste fietsen produceert. Van lasrobots tot testbaan, het hele proces werd gedemonstreerd. 

Van RaamVan RaamVan RaamVan Raam
Van RaamVan RaamVan RaamVan Raam

VIV Paviljoen

VIV PaviljoenVIV PaviljoenVIV PaviljoenVIV Paviljoen
VIV PaviljoenVIV PaviljoenVIV PaviljoenVIV Paviljoen