Sfeerimpressie VIV Open Dagen 8 oktober 2019

Op dinsdagavond openden Motion Control Automation, Kramp Groep, SINGA industrial game changers, Munsterman, VSMI en KROV hun deuren. De verkeersegelaars op de verschillende toegangswegen hadden het weer druk, en ook de parkeerplaatsen waren druk bezet: het was weer een goed bezochte avond! Ook in het VIV Paviljoen was het naderhand weer gezellig, met een succesvolle loterij en lekkere hapjes/drankjes van de Fabulous Food Truck. Een korte sfeerimpressie van deze avond:

Afbeelding: Kramp-2

Motion Control Automation

Het pand van Motion Control Automation (MCA) valt direct op dankzij de film die op de voorzijde van het pand wordt geprojecteerd. Een route leidt je door het pand, waar verschillende demo-opstellingen van elektrische aandrijfcomponenten staan tentoongesteld. MCA levert frequentieregelaars, servosystemen, motion contollers, softstarters, PLC besturingen, elektromotoren, motorreductoren en lineaire aandrijvingen. Maar je kunt er ook terecht voor advies, (pre)engineering, simulatie en volledige integratie bij robotprojecten. Zo stond er beneden in de hal een robot in ontwikkeling, die straks flessen in en uit een krat kan pakken. 

Motion Control AutomationMotion Control AutomationMotion Control AutomationMotion Control Automation

Kramp Groep

Bij Kramp Groep werd je bij de deur al hartelijk welkom geheten en kon je bezoeker de voetstappen volgen om een rondleiding te krijgen door het hele pand: van kantoor tot werkplaats! Vooral het gedeelte met de 'rollerbanen' in de magazijnen (met een totale lengte van 65 kilometer!) en de hal waar de orders automatisch worden gepickt maakte veel indruk. 

Kramp GroepKramp GroepKramp Groep
Kramp GroepKramp GroepKramp Groep

Singa industrial game changers

Singa ontwikkelt technische doorbraken met de nieuwste technologieën. Het moderne, sfeervol ingerichte pand sluit hier perfect op aan. In verschillende ruimtes vertelden enthousiaste medewerkers iets over de visie, de trajecten en uitdagingen. Komen opdrachtgevers met een vraagstuk waar al een oplossing voor is? Dan geeft Singa deze terug, juist omdat zij koploper zijn in het doorlopen van succesvolle technologische innovatieprocessen.  

Singa industrial game changersSinga industrial game changersSinga industrial game changersSinga industrial game changers

Munsterman

De grote New Holland tractoren bij Munsterman voor de deur zijn niet te missen! Via een slimme route loop je langs alle machines die Munsterman levert, verhuurt en/of repareert. Dat zijn tractoren, maar ook hoogwerkers, heftrucks, robotgrasmaaiers en kettingzagen. Een rondje op de New Holland was uiteraard een grote 'publiekstrekker' en we kregen een kijkje in het prachtig vernieuwde kantoorgedeelte.

MunstermanMunstermanMunstermanMunsterman

VSMI

VSMI is producent van vele soorten staal plaatwerk. Met laserprecisie en robotisering worden seriematig producten vervaardigd voor toepassing in bijvoorbeeld de keukensanitair, landbouw en industrie. In de grote hallen zien bezoekers de verschillende CNC gestuurde en gerobotiseerde machines voor kanten en lassen.  

VSMIVSMIVSMIVSMI

KROV

Bij KROV worden polyurethaan stootranden ontwikkeld, voor bijvoorbeeld aan treintafels, ziekenhuisdeuren, rugleuningen voor treinstellen en schooltafels. De verwerking hiervan was 'live' te volgen in de hal waar medewerkers werkten aan verschillende eindproducten, die ook weer gedemonstreerd werden. Grote kans dat je de volgende keer aan KROV denkt als je in de trein zit!

KROVKROVKROVKROV