Sfeerimpressie VIV Open Dagen 9 oktober 2019

Op woensdagavond openden Bouwbedrijf Klanderman, Drukkerij Loor, Ten Brinke Group, Heva Klimaat & Installatie en Waterkracht hun deuren. Een korte sfeerimpressie van deze avond:

Afbeelding: Loor-3

Bouwbedrijf Klanderman

Bouwbedrijf Klanderman werkt aan bouwprojecten in alle sectoren door heel Nederland. Als bezoeker kon je woensdag het hele pand door en kreeg je een letterlijk een kijkje vanaf de tekentafel. Niet alleen tekeningen van grootse bouwprojecten waren er te zien, ook vele foto's van het prachtige resultaat werden tentoongesteld. Leuk om te zien!

Bouwbedrijf KlandermanBouwbedrijf KlandermanBouwbedrijf KlandermanBouwbedrijf Klanderman

Drukkerij Loor

Bij Drukkerij Loor liepen we rechtsreeks de drukkerij in en kregen we, na het invullen van onze naam, aan het eind van de route een gepersonaliseerd stickervel met de Achterhoekse vlag. Goed bedacht! Bij Loor kun je terecht voor drukwerk en gerelateerde werkzaamheden zoals grafisch ontwerp, sealen en verzenden. De drukkerij blinkt uit in specials; denk aan wijndozen in je eigen huisstijl, waarvoor ze de stans zelf ontwerpen. 

Drukkerij LoorDrukkerij LoorDrukkerij LoorDrukkerij Loor

Ten Brinke Group

Ten Brinke is een internationaal vastgoedbedrijf met meer dan 1.000 werknemers en vestigingen in Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal en Griekenland. Via de plattegrond die je bij binnenkomst kreeg, kwam je langs alle afdelingen: van de kelder tot het kantoor en de werkplaats. Zelfs de verschillende bouwketen waren geopend! 

Ten Brinke GroupTen Brinke GroupTen Brinke GroupTen Brinke Group

Heva Klimaat & Installatie

Als totaalinstallateur levert en installeert Heva een compleet aanbod op het gebied van klimaattechniek, koudetechniek en installatietechniek. De medewerkers van Heva stonden voor ons klaar om alles te vertellen over bijvoorbeeld verwarming, ventilatie, sanitair en zonnepanelen. Ook verschillende partners van Heva hadden een 'podium' om bezoekers over hun producten te informeren. 

Heva Klimaat & InstallatieHeva Klimaat & InstallatieHeva Klimaat & InstallatieHeva Klimaat & Installatie

Waterkracht

Waterkracht ontwerpt, maakt en levert effectieve reinigingsoplossingen voor verschillende reinigingsgebieden, denk aan reiniging in de agrarische sector, bouw- en wegenbouw en industriële reiniging. Tijdens de rondleiding door het pand was dit hele proces te zien. In de hal werden de verschillende reinigingsoplossingen gedemonstreerd.

WaterkrachtWaterkrachtWaterkrachtWaterkracht